ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΙΑΛΩΝ

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΙΑΛΩΝ
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΝΤΟΣ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΩΛΗΝΟΓΡΑΜΜΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.

Eγκατάσταση συστοιχίας δύο(2) φιαλών υγραερίου σε εξωτερικό χώρο σε κατοικία στον Βαρνάβα Αττικής και σύνδεσή της μέσω  κατάλληλης σωληνογραμμής με ελεύθερη κουζίνα υγραερίου. Το..

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΩΛΗΝΟΓΡΑΜΜΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

Eγκατάσταση συστοιχίας δύο(2) φιαλών υγραερίου σε εξωτερικό χώρο σε κατοικία στα Βριλήσια Αττικής και σύνδεσή της μέσω  κατάλληλης σωληνογραμμής με εντοιχισμένη κουζίνα υγραερίου...

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΩΛΗΝΟΓΡΑΜΜΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.

Eγκατάσταση συστοιχίας δύο(2) φιαλών υγραερίου σε εξωτερικό χώρο σε κατοικία στον Λαύριο Αττικής και σύνδεσή της μέσω  κατάλληλης σωληνογραμμής με ελεύθερη κουζίνα υγραερίου. Το ..

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΩΛΗΝΟΓΡΑΜΜΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.

Eγκατάσταση συστοιχίας δύο(2) φιαλών υγραερίου σε εξωτερικό χώρο σε κατοικία στους Αγ.Αναργύρους Αττικής και σύνδεσή της μέσω  κατάλληλης σωληνογραμμής με ελεύθερη κουζίνα υγραερί..

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΩΛΗΝΟΓΡΑΜΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΩΛΗΝΟΓΡΑΜΜΗΣ  ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ. ..

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΦΙΑΛΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΩΛΗΝΟΓΡΑΜΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΦΙΑΛΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΩΛΗΝΟΓΡΑΜΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ..

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ