Αποστολές

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την παραλαβή της συσκευής σας, με όποιον από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί:
•    Παραλαβή από την έδρα μας που βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου 39, στην ΛΑΜΙΑ, Τ.Κ. 35100, χωρίς καμία χρέωση. Όλες οι συσκευές μας, υπάρχουν συναρμολογημένες και σε λειτουργία στο εκθετήριο μας, ώστε να έχετε την ευκαιρία να τις δείτε και να σας εξηγήσουμε την λειτουργία και τα χαρακτηριστικά τους. Ανεξαρτήτως μεγέθους, είναι πάντα ετοιμοπαράδοτες στην έδρα μας.  
•    Η παράδοση των συσκευών μας εντός ΛΑΜΙΑΣ & ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ γίνεται με φορτηγό της εταιρείας μας από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και δεν χρεώνεται. Αυτό ισχύει μόνο για αγορές άνω των 250 ευρώ, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην σελίδα της συσκευής όπως π.χ. εξαιρούνται οι σόμπες εξωτερικού χώρου.
•    Για αγορές άνω των 1.500 €, παρέχουμε δωρεάν τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα, μέχρι την πρωτεύουσα κάθε νομού.
•    Για αποστολές αγορών μέχρι 1500 € εκτός Φθιώτιδας, το κόστος παράδοσης μέχρι την μεταφορική εταιρεία καλύπτεται από εμάς, τα μεταφορικά από Λαμία μέχρι τον τόπο παράδοσης βαρύνουν τον πελάτη και η μεταφορά γίνεται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του. Αν υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες στην παράδοση, ενημερώστε μας ώστε να το διευθετήσουμε με την μεταφορική εταιρεία.
•    Οι συσκευές ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορούν να αποσταλούν και συναρμολογημένες, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας κατά την παραγγελία.
•    Ο χρόνος παραλαβής εντός Λαμίας & προαστίων μπορεί να είναι αυθημερόν ή την επόμενη ημέρα. Για παραλαβές εκτός Λαμίας η παράδοση είναι 1-2 ημέρες από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας. Για τα νησιά, ο χρόνος παραλαβής πιθανόν να είναι μεγαλύτερος κατά μία με δυο ημέρες.
Για τα προϊόντα που χρειάζονται συναρμολόγηση ή εγκατάσταση, αυτή γίνεται με επιπλέον χρέωση, εκτός των ψησταριών, που η συναρμολόγηση όπως και η σύνδεση με τη φιάλη και η επίδειξη γίνεται χωρίς χρέωση, για τις εντός Λαμίας και προαστίων παραγγελίες.
Ωράριο για τις παραλαβές των παραγγελιών:


•    ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ : 8.00 πμ - 14.30 μμ
•    ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 8.00 πμ- 2.00 μμ & 17.00 μμ - 21.00 μμ.